Вхід | Реєстрація

Школяр зламав акаунти вчителів та писав образливі коментарі

Школяр зламав акаунти вчителів та писав образливі коментарі

Подія сталась у одній з територіальних громад Житомирського району. Підліток заради розваги булив на навчальних веб-платформах учителів, попередньо зламавши їх акаунти. Про такі діяння педагоги повідомили свого керівника, а згодом і поліцейських. Батькам хлопця і директорові навчального закладу загрожує адміністративна відповідальність. Про це повідомляють у ГУНП у Житомирській області.

«До поліції звернулись вчителі загальноосвітнього закладу однієї з громад Житомирського району із повідомленням про систематичне цькування через мережу Інтернет. За словами заявників, хтось скористався їх особистими паролями для входу на навчальні веб-платформи і від імені вчителів публікував образливі коментарі стосовно їх колег. Про такі обставини один з педагогів поскаржився директорові навчального закладу. Однак керівник не звернув належної уваги на ситуацію і не вбачав потреби звертатись до правоохоронців. Певний період вчителю, який адміністрував веб-платформу, вдавалось видаляти образливі коментарі, однак замість них з’являлись нові. Врешті, він перевірив інформацію, звідки публікуються цькування, і передав ці відомості поліцейським самостійно. Викритим у булінгу відносно вчителів виявився 15-річний учень цього ж навчального закладу. Як з’ясувалось, він зламав окремі акаунти і таким чином розважався», — повідомляють правоохоронці.

Оскільки хлопець не досяг віку настання адміністративної відповідальності, то протокол за фактом булінгу складено відносно його матері.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2021, 17:26 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації