Вхід | Реєстрація

Дитячі садочки – це база плідної праці батьків на благо рідного міста.

Дитячі садочки – це база плідної праці батьків на благо рідного міста.
Неможливо переоцінити турботу про гармонійний розвиток дитини, коли вона від чистого серця. «Якби я придбав техніку не за власні кошти,- хіба то був би подарунок?» - зауважив заступник міського голови, депутат Полтавської міської ради Віталій Нікіпелов на урочистому врученні музичного центру у яслах-садочку №65 «Школа здоров’я».
Ініціатива забезпечити всі дитячі садочки музичною технікою була започаткована міським головою Андрієм Матковським одразу після зустрічі заступника Голови Верховної Ради України Миколи Томенка з керівниками дошкільних закладів наприкінці 2009 року. Тоді виявилося, що презентований Томенком диск «Слуханка для української малечі», у дитячих садочках просто не було на чому слухати. На сьогодні це вже 20-й дошкільний заклад міста, що отримав музичний центр особисто від депутатів міської ради.
Тепер ще 286 маленьких полтавців будуть вивчати українські пісенні твори за допомоги сучасної техніки. До речі, технікою «Школу здоров’я» поповнює міська влада постійно. У рамках міської акції «Добрі справи» для закладу було придбано сучасну пральну машину вартістю 7000 грн., замінено сантехніку, дитячі меблі тощо. Звісно, у важкий економічний період можливості міського бюджету не можуть покрити всіх потреб полтавців у повному обсязі, але ж потреби дитячих дошкільних закладів дуже важливі. Дитячі садочки – це база впевненої, спокійної та плідної праці батьків на благо рідного міста.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2010, 16:45 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації