Вхід | Реєстрація

На Диканщині горів корівник та склад сільгосппродукції

На Диканщині горів корівник та склад сільгосппродукції

12 березня о 20:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у господарчій будівлі приватного господарства на вул. Липовій у смт. Диканька. На місце виклику було направлено два відділення 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Рятувальники локалізували пожежу о 20:35, ліквідували о 23:40. Участь у ліквідації наслідків пожежі брали 11 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. Внаслідок сильного задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання.

Вогнем знищено 800 кв. м покрівлі, 40 тонн соняшника, 6 тонн кукурудзи, 2 тонни сої, 15 тонн мінеральних добрив, автомобіль «ГАЗ-53», оприскувач тракторний, роторну косарку, автомобільний причіп, холодильник, ваги амбарні, екструдер, пошкоджено металеві ворота.

Причина пожежі встановлюється. Врятовано 15 голів великої рогатої худоби.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 березня 2021, 10:54 | Диканька | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації