Вхід | Реєстрація

У Дніпрі вода, загалом, підходить для господарсько-питного використання

Полтавське регіональне управління водних ресурсів перевірило стан забруднення поверхневих вод. Зокрема, з басейну річки Дніпро відібрали проби у створі водозабору м. Комсомольська та Власівського водозабору м. Кременчука.
Так, у створі водозабору Комсомольська з річки Дніпро вода відповідає нормам СаНПиН № 4630-88 для господарсько-питного водокористування за винятком хімічного споживання кисню (ХСК) - перевищення в 2,5 рази при нормі 15,0 мг/дм3 та БСКповне - в 1,5 рази при нормі 3,0 мг/дм3.
Проте, як повідомила Новинам Полтавщини головний спеціаліст держуправління охорони навколишнього природного середовища в Полтавській області Ірина Євдокимова, у створі Власівського водозабору м. Кременчука з Дніпра (дата відбору 11.01.2010) зафіксовано перевищення по ХСК в 2,4 рази при нормі 15,0 мг/дм3, БСКповне в 1,2 рази при нормі 3,0 мг/дм3.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 березня 2010, 10:21 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації