Вхід | Реєстрація

Поліція за допомогою соцмереж упймала браконьєра

Поліція за допомогою соцмереж упймала браконьєра

У соціальній мережі Facebook, на сторінці однієї зі спільнот рибалок-любителів, 30 березня було розміщено публікацію про незаконний вилов риби з річки Хорол у Миргороді. Поліція перевірила цю інформацію. Вона підтвердилась. На правопорушника складено адміністративні матеріали.

У викладеному в соціальній мережі пості учасник спільноти розмістив відео, де невідомий чоловік із човна здійснює незаконний вилов риби за допомогою сітки. Отримавши цю інформацію, 31 березня рейдова група в складі дільничного офіцера поліції та громадського інспектора з охорони довкілля державної екологічної інспекції Центрального округу, виявили правопорушника на центральному ринку Миргорода. Чоловік здійснював продаж риби без документів, що пояснюють її походження.

На 52-річного миргородця складені протоколи за частиною 1 статті 88-1 (Порушення порядку придбання та збуту об’єктів тваринного або рослинного світу) та статті 159 (Порушення правил торгівлі на ринках) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Згідно чинного законодавства, адміністративні матеріали будуть передані на розгляд адміністративної комісії Миргородської міської територіальної громади для прийняття правового рішення.

Поліція Миргородщини вдячна небайдужим мешканцям за надання інформації про правопорушення та гідну громадянську позицію!


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня 2021, 10:42 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації