Вхід | Реєстрація

Область отримала близько 13 тисяч костюмів захисту для медпрацівників, які працюють із хворими на COVID-19

Область отримала близько 13 тисяч костюмів захисту для медпрацівників, які працюють із хворими на COVID-19

Чергову допомогу за кошти держбюджету у вигляді засобів індивідуального захисту отримала Полтавщина. 7 квітня у 352 коробках централізованої поставки надійшло більше 12 800 костюмів захисту.

Розвантажували привезену допомогу на території обласної клінічної лікарні імені М.В. Скліфосовського:

– Відповідно до наказу Департаменту охорони здоров’я ОДА обласна лікарня є базою прийому гуманітарних допомог. Вони прибувають на склад. Департамент здійснює розподіл по області. Регіони приїжджають і забирають зі складу засоби індивідуального захисту – костюми, маски, рукавиці, – розповів головний лікар Полтавської обласної клінічної лікарні імені М.В.  Скліфосовського Григорій Оксак. – За останні два-три тижні значно збільшилася кількість поставок. Минулого тижня, наприклад, отримали костюми індивідуального захисту й маски. Розподіляють їх на ті заклади, що визначені для надання допомоги пацієнтам із ковідом. 

Нагадаємо, впродовж минулого тижня у регіон надійшли понад 1000 ящиків централізованої поставки із 24 500 костюмами захисту.

Як повідомили в Департаменті охорони здоров’я ОДА, на Полтавщині проводиться щоденний моніторинг наявності засобів індивідуального захисту в медзакладах регіону. Визначені для лікування хворих на COVID-19 установи повністю забезпечені засобами індивідуального захисту з резервом роботи на 1,5-2 місяці.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 квітня 2021, 14:36 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації