Вхід | Реєстрація

У «Нижньоворсклянському» затримали браконьєра

У «Нижньоворсклянському» затримали браконьєра

На території природно-заповідного фонду викрито порушника нерестової заборони з 43 кг незаконної риби.

Сьогодні зранку державними інспекторами Полтавського рибоохоронного патруля спільно з працівниками Відділення поліції № 2 Полтавського районного УП ГУНП в Полтавській області було виявлено громадянина, 1991 р.н., який з гумового човна здійснював незаконний вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям лову, а саме: сіткою лісковою в кількості 3 од.

Як пише Полтавський рибоохоронний патруль у Facebook, Інцидент стався на водоймі Ворсклянської затоки Кам’янського водосховища в межах РЛП «Нижньоворсклянський», неподалік від с. Шевченки Кобеляцька територіальна громада Полтавського району.

Внаслідок незаконних дій громадянина була вилучена риба за видами: карась сріблястий – 46 екз., лящ – 14 екз. та один екз. щуки. Загальна вага водних біоресурсів складає 43 кг.

Збитки, завдані рибному господарству України, становлять – 6 196 грн.

На особу складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП.

На місце події в телефонному режимі було викликано слідчо-оперативну групу вищезазначеного відділення поліції для спільного оформлення матеріалу, який містить ознаки кримінального проступку.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 квітня 2021, 14:30 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації