Вхід | Реєстрація

Кременчужанин порубав сокирою товариша

Кременчужанин порубав сокирою товариша

До поліції Полтавщини 10 квітня, близько 23:45, надійшло повідомлення від медиків, що в Кременчуці, по вулиці Леонова, у приватному домоволодінні 37-річний місцевий чоловік отримав тілесні ушкодження.

На місце події прибула слідчо-оперативна група відділення поліції №1 Кременчуцького райуправління, яка швидко встановила обставини правопорушення та особу, яка причетна до нанесення тілесних ушкоджень місцевому чоловікові.

Араік Кочкадамян, начальник відділення поліції №1 Кременчуцького райуправління, повідомив: «У ході проведення першочергових слідчих дій нами встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому наніс сокирою його 34-річний знайомий. Із тілесними ушкодженнями 37-річного чоловіка доставлено до лікарні. За цим фактом слідчим, під процесуальним керівництвом прокуратури, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 122  (Умисне  середньої тяжкості тілесне ушкодження)  Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру та обрання йому запобіжного заходу».

Наразі слідчі дії тривають. Вилучені речові докази направлені на експертне дослідження. У разі доведення вини судом чоловіку загрожує до трьох років позбавленням волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 квітня 2021, 10:51 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації