Вхід | Реєстрація

Символ боротьби дружбу між народами – Гонг Миру встановлять саме у Кременчуці

З 10 по 13 березня 2010 року кременчуцька делегація, до складу якої увійшли керівники Автозаводського району міста та Президент Асоціації сприяння міжнародного бізнесу та розвитку А.В. Мельник, перебувала із візитом в Угорщині. Метою відвідування угорського міста Годолло стало  вивчення  на місці організаційних, протокольних та технічних питань, пов’язаних із встановленням Гонгу Миру.
Під час  перебування в Угорщині представники делегованої сторони мали  зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом України в Угорщині паном Дмитром Ткачем, Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Індонезія в Будапешті Його Високоповажністю паном Мангасі Сіхомбінгом та співробітниками Посольства Індонезія. Також  кременчужани мали можливість спілкування з керівництвом міста Годолло. Робочі зустрічі  дозволили нашій делегації детально вивчити світовий  досвід щодо встановлення  Гонгу Миру та проведення урочистостей, присвячених церемонії його відкриття.
 За словами Надзвичайного та Повноважного Посла Республіки Індонезія в Будапешті  Його Високоповажності  пана Мангасі Сіхомбінг:   „Сам Гонг Миру нічого не може сказати. Це предмет. Ми – живі люди, мешканці планети Земля, повинні передавати через Гонг позитивну інформацію про мир у світі, про співпрацю та дружбу людей з різних континентів, людей, які  відносяться до різних конфесій, традицій, тощо. Гонг – це символ боротьби проти тероризму, ксенофобії та інших негативних проявів у суспільстві”. За рішенням Індонезійського Комітету Гонгу Миру місту Кременчуку  вирішено передати Гонг Миру як символ боротьби за мир та дружбу між народами. Наше рідне місто стане другим містом Європи, в якому буде встановлений Гонг Миру. До речі, такі символи мають різні  країни  світу, але такої честі удостоюють лише одне єдине місто в окремо взятій державі. 

Автор: www.kremen.mvk.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 березня 2010, 16:49 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації