Вхід | Реєстрація

За вивезення сміття треба платити!

За вивезення сміття треба платити!
Інспекція по контролю за благоустроєм , екологічним та санітарним станом міста нагадує, що згідно зі ст.35 Правил благоустрою та забезпечення чистоти і порядку в місті Полтава громадяни, які мають будинки на правах приватної власності зобов’язані щорічно, за два місяця до кінця календарного року, укладати договори на вивезення, приймання та знешкодження побутових відходів на наступний рік. У разі відсутності договорів з КАТП-1628 громадяни притягуються до адміністративної відповідальності згідно з чинним законодавством (ст.152 КУпАП) штрафними санкціями для громадян від 340 до 1360 гривень.
На жаль не всі громадяни дотримуються цих вимог.
Інспекціею спільно з представниками виконавчого комітету Київської районної у м.Полтава ради та КАТП-1628 проведено черговий рейд по перевірці наявності договорів на перевезення (ТПВ) сміття у мешканців приватного сектору, а саме селища Івонченці.
За порушення ст.35 Правил благоустрою та забезпечення чистоти і порядку в м.Полтава інспекцією по контролю за благоустроєм складено адміністративні протоколи на таких громадян: Сідельніков Павло, Сергієнко Микола, Сергієнко Петро, Лужко Микола та інші.
Крім того, за допомогою спеціалістів Інспекції працівники КАТП-1628 уклали 46 угод на вивіз сміття з мешканцями приватного сектору селища Івонченці.
Інформуємо, що КАТП-1628 також надає одноразові послуги по вивозу ТПВ, вони оформлюються за погодженням сторін за формою, яка встановлюється КАТП-1628 (квитанція, касовий чек, тощо).
За довідками щодо вивозу ТПВ та оформлення договорів з КАТП-1628 громадяни можуть звертатися за адресою: м.Полтава, вул.Кагамлика,84, тел.59-29-24, 59-27-59.

Автор: www.rada.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 березня 2010, 17:02 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації