Вхід | Реєстрація

На Полтавщині поліція затримала підозрюваного у зґвалтуванні 11-річної дитини

На Полтавщині поліція затримала підозрюваного у зґвалтуванні 11-річної дитини

Про зґвалтування 11-річної дівчинки повідомила у відділ № 2 Полтавського районного управління поліції її мама. Оперативники та слідчі, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, встановили, що до злочину причетний сусід потерпілої. Наразі фігурант затриманий. Тривають слідчі дії.

Максим Євграфов, начальник відділу № 2 Полтавського районного управління поліції, повідомив:

«Отримавши 28 квітня від 37-річної місцевої жінки інформацію про злочин, ми, під процесуальним керівництвом прокуратури, миттєво провели оперативно-розшукові та слідчі дії, в ході яких встановлено, що до зґвалтування малолітньої дитини причетний 25-річний сусід потерпілої. Наразі фігурант затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу».

За попередньою версією слідства, 25-річний місцевий чоловік підійшов до 11-річної дівчинки, яка проводила дозвілля на вулиці, біля свого місця проживання, та завів її в нежилий будинок, де здійснив відносно дитини насильницькі дії.

За даним фактом слідчим поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розслідується кримінальне провадження, відкрите за кваліфікуючими ознаками частини 4 статті 152 Кримінального кодексу України (Зґвалтування малолітньої дитини). У разі доведення  судом вини фігуранту загрожує до 15-ти років позбавлення волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня 2021, 16:29 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації