Вхід | Реєстрація

Полтавські поліцейські затримали розбійників

Полтавські поліцейські затримали розбійників

Підозрюваних у розбійному нападі поліцейські затримали за кілька годин після скоєння злочину. Трьом полтавцям інкримінують насильницьке привласнення майна подружньої пари та їх знайомого у Київському районі Полтави.

16 травня, близько 2-ї ночі, підозрювані вчинили напад на компанію, яка відпочивала на подвір’ї приватного будинку. Силою зловмисники змусили подружжя та їх знайомого віддати майно й гроші. Після скоєного фігуранти втекли.

Отримавши повідомлення про злочин, всі наряди поліції міста були орієнтовані на встановлення та затримання нападників.

Одного із фігурантів за прикметами встановили патрульні поліцейські. Ще двох спільників упродовж кількох годин встановили оперативники карного розшуку та слідчі.

З’ясувалося, що у двох фігурантів, яким 30 та 22 роки, є кримінальний досвід – у минулому у них були судимості за майнові злочини. Третій спільник, якому також 30 років, раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Сергій Махно, начальник управління карного розшуку поліції Полтавщини,  повідомив: «Фігурантів затримали за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. За процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури усі втрьох вже отримали підозри у скоєнні особливо тяжкого злочину. Слідчі готують клопотання щодо взяття підозрюваних під варту».

За даним фактом здійснюється досудове розслідування за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій, поєднаний з проникненням у житло. Санкція статті передбачає від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 травня 2021, 21:28 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації