Вхід | Реєстрація

Поліція Полтавщини упіймала працівників лісництва на незаконних вирубках дерев

Поліція Полтавщини упіймала працівників лісництва на незаконних вирубках дерев

На Полтавщині працівники сектору спеціальної поліції Полтавського райуправління ГУНП області, спільно зі слідчими ДБР, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, припинили протиправну діяльність  двох працівників одного з лісництв Миргородського лісового господарства, які допустили незаконні рубки деревини, завдавши шкоду на майже 2,4 мільйони гривень.

За попередньою версією слідства, майстер лісу та лісничий під час санітарної вирубки деревини незаконно дозволили спиляти понад 320 дерев.

На часі обом фігурантам слідчі ДБР, за процесуального керівництва обласної прокуратури, повідомили про підозру.  Оперативний супровід продовжує здійснювати спецполіція Полтавського райуправління ГУНП області.

Зокрема, майстра лісу підозрюють у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 1, 2 ст. 367 Кримінального кодексу України). А лісничого - у зловживанні службовим становищем та у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 1 ст. 364, ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України). 
У разі доведення вини судом підозрюваним загрожує до 5 років позбавлення волі. У кримінальному провадженні тривають слідчі дії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 травня 2021, 10:35 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації