Вхід | Реєстрація

На Полтавщині планують збудувати 60 нових артезіанських свердловин

На Полтавщині планують збудувати 60 нових артезіанських свердловин

У межах Стратегії розвитку області до 2027 року на Полтавщині планують збудувати 60 артезіанських свердловин та 51 км водопровідних мереж.

Анонсував заступник голови Полтавської ОДА Євген Греков.

— Планується розробка обласної програми «Питна вода Полтавщини» з 2022 до 2025 року. Відповідно до плану реалізації Стратегії розвитку Полтавщини, заплановано будівництво щонайменше 60 артезіанських свердловин. На цей захід передбачено близько 81 мільйона гривень, — розповів Євген Греков.

Крім того, планують оновити 51 кілометр водопровідних мереж, а також збудувати очисні споруди, насамперед у Чутовому та Хоролі.

— Щодо будівництва очисних споруд, на це передбачено 288 мільйонів гривень. Наразі більшість громад мають подібні проблеми з очисними спорудами. Зокрема, у Хоролі та Чутовому ці питання вже на стадії вирішення. Щодо очисних споруд у Чутовому — виготовлена проєктно-кошторисна документація. Фактично, маємо можливість реалізовувати цей проєкт, — додав Євген Греков.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 травня 2021, 11:26 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації