Вхід | Реєстрація

За тариф боролися – на перерахунок напоролися

За тариф боролися – на перерахунок напоролися
Мешканці буд. 29 по вул. 50 років СРСР, що на Першому Занасипу, відстояли перерахунок тарифу за неякісне прибирання прибудинкової території. Правда коштувала жильцям дорого, бо походити довелося не один день. Грошей відвоювали небагато, але результатом задоволені.
— В результаті перерахунку я заплачу всього лише на 13 грн менше, але повірте, головне для мене – не гроші. Обридло платити не за послуги, а просто сплачувати ніби данину в чиюсь кишеню. Доки мешканці будуть мовчки платити, нехай не розраховують на якість та відповідальність. Наші люди як влаштовані? Коли знають, що по кишені вдарить – тоді й стараються! З кожної квартири по 13 грн – з однієї багатоповерхівки виходить 1,5 тис. грн збитків, навіть для великої компанії це солідна сума, – коментує один із активістів буд. 29 по вул. 50 років СРСР Сергій Ревенко.
Мешканці цієї багатоповерхівки розповідають, що перерахунку домоглися лише з третьої спроби. За словами Сергія Ревенка, спочатку керуюча компанія «Добробит» не прийняла акт-претензію, бо при складанні документа не був присутній співробітник компанії. Вдруге мешканцям багатоповерхівки вказали на недоліки в оформленні. За третім разом нарешті претензії жильців були визнані та підтверджені офіційно. Щоправда, керуюча компанія внесла свої зауваження. У результаті тариф екс-витрат за лютий зменшено з 1,28 грн до 1,06 грн. Послуги за прибирання прибудинкової території у лютому будуть оплачені мешканцями в сумі 44% від норми.

Чим незадоволені мешканці будинку?
В акті-претензії жильців буд. 29 по вул. 50 років СРСР вказані всі недоліки у прибиранні в лютому. З великою ймовірністю можна стверджувати, що в багатьох кременчуцьких дворах спостерігалася схожа картина:
1. Поблизу сходів під’їзду товщина шару снігу подекуди сягала 400 мм.
2. Товщина шару снігу на території дворових проїздів сягала 240 мм.
3. Жодного разу не проводилося посипання покриттів піщано-соляною сумішшю.
4. Жодного разу не проводилось очищення території від ущільненого снігу, від полою.
5. Сніг був неприбраний і через 2 тижні після випадіння. Пересування людей і транспорту було ускладнене внаслідок притоптування снігу і танення його у денний час.

Автор: Лариса ГОРИСЛАВЕЦЬ, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 березня 2010, 15:32 | Кременчук |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації