Вхід | Реєстрація

У Великій Багачці, внаслідок сварки, чоловік побив жінку до смерті

У Великій Багачці, внаслідок сварки, чоловік побив жінку до смерті

Попередньо встановлено, що 3-го червня в селищі Велика Багачка, Миргородського району, стався конфлікт між 40-річною жінкою та місцевим 37-річним чоловіком. У ході конфлікту чоловік завдав потерпілій тяжкі тілесні ушкодження. Жінку доставили до лікарні, але врятувати їй життя не вдалося. Поліція відкрила кримінальне провадження. Триває досудове розслідування.   

За вказаним фактом слідчим поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за ч.2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої) Кримінального кодексу України.

Євгеній Сліпченко, начальник відділення №3 (смт. Велика Багачка) Миргородського районного відділу поліції, повідомив: «У ході оперативно-розшукових та слідчих дій поліцейські з’ясували особу, з якою конфліктувала потерпіла. Ним виявився знайомий жінці місцевий чоловік. Наразі йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід - тримання під вартою терміном на 60 діб. У разі доведення вини  судом фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі».

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 червня 2021, 18:02 | Велика Багачка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації