Вхід | Реєстрація

Сім полтавців отримали державні нагороди і звання від Ющенка

Одним зі своїх останніх указів № 53/2010 екс-Президент Віктор Ющенко відзначив державними нагородами 7 полтавців. Зокрема, за вагомий особистий внесок у справу консолідації українського суспільства, розбудову демократичної, соціальної і правової держави та з нагоди Дня Соборності України постановив нагородити орденом «За заслуги» ІІІ ступеня Близнюка Івана Федоровича - першого заступника голови Полтавської обласної державної адміністрації.
Також Ющенко нагородив орденом княгині Ольги ІІІ ступеня Бойко Аллу Микитівну - завідувача кафедри Полтавського державного педагогічного університету імені В.Г.Короленка. Ющенко також присвоїв почесне звання «ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ОСВІТИ УКРАЇНИ» Году Борису Васильовичу - завідувачеві кафедри Полтавського державного педагогічного університету імені В.Г.Короленка; «ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ» - Оніщук Ларисі Миколаївні - начальникові відділу туризму Полтавської обласної державної адміністрації; «ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ» - Антонець Антоніні Семенівні - заступникові генерального директора підприємства «Агроекологія» Шишацького району; «ЗАСЛУЖЕНИЙ ЮРИСТ УКРАЇНИ» - Касмініну Олександру Володимировичу - заступникові голови апеляційного суду Полтавської області та «ЗАСЛУЖЕНИЙ МАЙСТЕР НАРОДНОЇ ТВОРЧОСТІ УКРАЇНИ» - Шевчуку Петру Петровичу - майстрові килимарства, викладачу Решетилівського художнього професійного ліцею.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 березня 2010, 17:04 | Полтавщина | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації