Вхід | Реєстрація

У Миргороді збудують новий басейн

У Миргороді збудують новий басейн

У межах програми Президента «Велике будівництво» цього літа в Миргороді почнуть зводити новий басейн.

«Він матиме чотири доріжки по 25 метрів, маленьку чашу для дітей і масажні кабінети. Тут зможуть проходити реабілітацію й тренування жителі громади та району, люди з інвалідністю чи вихованці місцевої спецшколи-інтернату. Звісно, плануємо тут проводити й змагання різного рівня», – зазначає голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

Басейн збудують на території міського стадіону «Старт», який оновили торік у межах «Великого будівництва». Басейн разом зі стадіоном, зазначає очільник Полтавщини, становитиме потужний спортивний комплекс і серйозну базу для розвитку плавання.

На будівництво заплановано залучити 111,5 млн грн із державних субвенцій, зокрема на соціально-економічний розвиток, ДФРР і міського бюджету.


Автор: пресслужба Полтавської ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 червня 2021, 11:37 | Миргород | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації