Вхід | Реєстрація

На Миргородщині горіло сміттєзвалище

На Миргородщині горіло сміттєзвалище

2 липня о 05:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на сміттєзвалищі твердих побутових відходів, що у с. Вишневе Заводської міської громади у Миргородському районі. На місце виклику було направлено відділення 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини, а також 5 одиниць пристосованої техніки з ПП «Океан», КП «Комун-сервіс» та ТОВ «Європатранс».

Пожежа була локалізована о 09:10, ліквідована – о 13:00. Участь у ліквідації наслідків пожежі брали 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу ДСНС, 1 одиниця техніки ПП «Океан», 1 ескаватор та 2 вантажних автомобіля КП «Комун – сервіс», тягач DAF з причеп-бочкою ємністю 27 куб. м ТОВ «Європатранс».

Причина пожежі встановлюється.

Травмованих та загиблих внаслідок події немає.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 липня 2021, 10:29 | Миргород | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації