Вхід | Реєстрація

На Полтавщині весняний призов виконаний на 100 відсотків

На Полтавщині весняний призов виконаний на 100 відсотків

План відправок молодого поповнення у війська протягом призовної кампанії у квітні-червні 2021 року районним та міськими територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки Полтавської області виконано на 100 відсотків як за кількісними, так і за якісними показниками. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Євген Греков.

– На Полтавщині завершився весняний призов на строкову військову службу до Збройних сил та інших військових формувань. Він тривав із 1 квітня до 30 червня. До лав Збройних сил України та інших військових формувань направили 544 людини. Зокрема до Збройних сил України – 269, Національної гвардії України – 163, Державної прикордонної служби – 90, Державної спеціальної служби транспорту – 22, – сказав Євген Греков. – Усіх призовників до відправки на обласний збірний пункт тестували на COVID-19 шляхом імуноферментного аналізу (ІФА).

Під час перебування на обласному збірному пункті призовників забезпечили харчуванням, проїзними документами (на шляху від збірного пункту до місця проходження служби). 

Нині територіальні центри комплектування та соціальної підтримки Полтавської області розпочали широкомасштабну підготовку до проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу в жовтні-грудні 2021 року.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 липня 2021, 15:55 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації