Вхід | Реєстрація

Поліцейські тепер патрулюватимуть Дніпро та Ворсклу

Поліцейські тепер патрулюватимуть Дніпро та Ворсклу

Водні поліцейські стежитимуть за дотриманням Правил користування водними об’єктами для плавання на маломірних (малих) суднах на річках Ворскла та Коломак у межах Полтави. Зокрема, нагадуватимуть відпочивальникам про заходи безпеки на воді, а судноводіям - про заборону руху моторних човнів та гідроциклів на водних об’єктах обласного центру.

Перший профілактичний рейд тривав 3 дні (з 9 по 11 липня). На водоймах працювала спільна мобільна група у складі водників поліції й фахівців Управління інфраструктури та цифрової трансформації облдержадміністрації.

Виявлені порушення урегулювали на місці, нагадавши полтавцям про адміністративну відповідальність за ігнорування правових заборон.

Відповідно до Правил користування водними об’єктами для плавання на маломірних (малих) суднах у Полтавській області (затверджених рішенням Полтавської Обласної ради № 916 від 19.10.2018) рух маломірних суден з механічною тягою заборонено протягом року на всіх озерах, ставках, водосховищах, середніх і малих річках на території Полтавської області.

Виняток: Кременчуцьке та Кам'янське водосховище, Ворсклянська затока в межах с. Кишеньки та с. Орлик, а також гирла річки Сула до с. Погребняки.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 липня 2021, 09:55 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації