Вхід | Реєстрація

Сезон кавунів: коли чекати початку

Сезон кавунів: коли чекати початку

Цього року через несприятливі погодні умови із запізненням розпочався сезон всіх овочів, фруктів і ягід. Не стануть винятком і кавуни.

Аграрії з півдня України повідомляють, що ранніх баштанних у цьому році очікувати не варто. Вони вже двічі пересівали баштанні, внаслідок чого збір врожаю зміститься на серпень і вересень.

Також вони прогнозують, що ціни на кавуни будуть високими. Ранні сорти, вирощені під плівкою і які не відрізняються хорошими смаковими якостями, на оптових ринках продають по 20 гривень за кілограм.

Польові кавуни будуть дешевшими, але через дощову холодну погоду вони дозріють не скоро.

Тому сезон кавунів розпочнеться із запізненням, а ціна на них буде не надто демократичною.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 липня 2021, 13:42 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації