Вхід | Реєстрація

Євросоюз включив Україну в перелік «зелених» країн

Євросоюз включив Україну в перелік «зелених» країн

Рада ЄС включила Україну до переліку третіх держав, для громадян яких рекомендується скасувати тимчасові обмеження на необов’язкові поїздки до Європейського Союзу.

«Я вітаю рішення ЄС, яке рекомендує відновити повноцінну дію безвізу з Україною. Воно свідчить, що показники епідемічної ситуації в Україні відповідають вимогам ЄС», — зазначив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Проте в МЗС нагадали, що включення до «зеленого переліку» не надає автоматичної можливості в'їзду на територію всіх держав-членів ЄС. Кінцеве рішення про внесення України в національні «зелені переліки» держави-члени ЄС ухвалюватимуть самостійно.

Нагадаємо, що ЄС оновлює склад «зеленого переліку» що два тижні.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 липня 2021, 10:50 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації