Вхід | Реєстрація

В Україні укладено 774 земельні угоди – лідирує Полтавська

В Україні укладено 774 земельні угоди – лідирує Полтавська

Міністерство аграрної політики та продовольства України повідомляє, що станом на сьогодні зареєстровано 774 земельні правочини.

3626 нотаріусів подали заяви для отримання доступу до Державного земельного кадастру, із них 3462 погоджено, 120 –у черзі на розгляд, 463 заяви отримали відмову. Нотаріуси продовжують працювати в штатному режимі з Державним земельним кадастром.

Довідково:

1 липня Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко офіційно оголосив старт ринку землі. До 2024 року купувати сільськогосподарську землю можуть тільки фізособи-громадяни України з обмеженням в 100 гектарів. Закон про ринок землі забороняє купувати землю іноземцям. Питання продажу землі особам без українського громадянства та іноземцям вирішуватиметься тільки на загальнонаціональному референдумі.


Автор: Міністерство аграрної політики та продовольства України


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 липня 2021, 17:32 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації