Вхід | Реєстрація

Запрошуємо до нових лабораторій «СSD» на Полтавщині!

Запрошуємо до нових лабораторій «СSD» на Полтавщині!

Ми раді вітати вас з нагоди відкриття чотирьох лабораторних офісів у Полтаві.

Добра звістка, тому що завжди приємно, коли створюються нові та якісні технології, направлені на поліпшення здоров'я людини. І саме тому медична лабораторія «СSD» обрала девізом своєї діяльності: «Точність заради життя».

2 липня 2021 року розпочинають роботу діагностичні відділення, які знаходяться за такими адресами:

  • вул. Соборності, б.46;
  • вул. Залізна, б.17;
  • вул. Олександра Бідного, б.2;
  • вул. Котляревського, б.38/40.

Таке ж відділення започаткувало свою діяльність у місті Лубни по вул. Ярослава Мудрого, б.50.

Лабораторія має високоточне обладнання, яке забезпечує отримання достовірних і своєчасних аналізів.

NGS секвенування – найсучасніша технологія в галузі молекулярного діагностування, яке має можливості дослідити генетичні зміни в організмі та запобігти розвитку онкології, виявити ризики та допоможе віднайти ознаки резистентності до терапевтичних дій дослідження. Саме таким чином досліджують мутації в генах BRCA1 та BRCA2, а певні панелі націлені на визначення можливості розвитку спадкових патологій.

Турбуючись про здоров'я пацієнтів, «СSD» зможе провести діагностику із 1300 аналізів. З нагоди відкриття для клієнтів діє знижка 20% на загальноклінічні дослідження.

До послуг входить викликати медсестру та виконати забір біоматеріалу, що дозволить швидко та ефективно отримати інформацію навіть для всіх членів родини.

Команда медичного персоналу постійно професійно вдосконалюється та відповідально ставиться як до клієнтів, так і до створення належних умов для дослідження біоматеріалу. Принципом роботи медичної лабораторії є забезпечення гідного рівня персоніфікованої точної діагностики шляхом індивідуального підходу до клієнта, досягнення високої якості послуг.

І це можливо, адже «СSD» є лідером в області патоморфологічної діагностики в Україні. Міжнародними партнерами «СSD» є Biopticka, Чехія; OncoDna, Бельгія; Natera, США; Genomic Health, США.

Для того, щоб записатися на здачу аналізів чи дізнатися детальну інформацію з приводу цін та переліком послуг, телефонуйте за номером: 0 800 33 00 75 або завітайте на сайт лабораторії «СSD».

Лабораторія здійснює дослідження: загальноклінічні, імунологічні, біохімічні, гормональні, аутоімунні та алергічні, мікробіологічні цитологічні, онкогематологічні, патоморфологічні, молекулярні, цитологічні, на COVI D-19, оцінка гемостазу, імунологія та трансплантологія.

Графік роботи відділень: з понеділка по п’ятницю 8:00 – 19:00; субота, неділя 9:00 – 19:00.

Проведення всіх досліджень в одній лабораторії – це зручно і вигідно.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації