Вхід | Реєстрація

Двоє миргородчан розібрали залізничні колії, щоб здати їх на метал

Двоє миргородчан розібрали залізничні колії, щоб здати їх на метал

Вчасно виявити та припинити крадіжку вдалося завдяки пильності охоронців приватного акціонерного товариства, що використовує відвідну залізничну колію для транспортування вантажів. Вони повідомили про підозрілих чоловіків до Миргородського райвідділу поліції.

Слідчо-оперативна група, що негайно прибула на місце події, задокументувала факт крадіжки та вилучила у двох підозрюваних (яким по 46 років) металеві болти та гайки, що скріплюють рейки колії. Окрім того, слідчі встановили ще один факт крадіжки, яку зловмисники вчинили за декілька днів до їх викриття.

Триває досудове розслідування за двома статями Кримінального кодексу України: замах на повторну крадіжку (ч.2 ст.15, ч.2 ст. 185) та крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб (ч.2 ст. 185).

Чинне законодавство за подібні протиправні дії передбачає до 5 років обмеження або позбавлення волі.


Автор: За інформацією Миргородського райвідділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 липня 2021, 10:35 | Миргород | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації