Вхід | Реєстрація

Знаки обмеження швидкості замінять

Знаки обмеження швидкості замінять

Кабінет Міністрів прийняв постанову «Про внесення змін до правил дорожнього руху», яке передбачає заміну знаків обмеження швидкості в населених пунктах з «60» на «50» кілометрів за годину. Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду.

Зокрема, в документі йдеться, що у зв’язку з прийняттям в листопаді 2017 постанови, що передбачає зменшення дозволеної швидкості в населених пунктах з 60 до 50 кілометрів на годину, необхідно замінити зображення на відповідних дорожніх знаках «5.63» і «5.63.2».

Раніше, 10 листопада 2017 року, уряд схвалив пропозицію Міністерства внутрішніх справ обмежити максимальну швидкість руху транспортних засобів в населених пунктах з 60 до 50 кілометрів за годину.

У Міністерстві пояснили, що така швидкість встановлена в Європі і США і рекомендована за результатами масштабного дослідження швидкості реакції людини в екстремальній ситуації Всесвітньою організацією охорони здоров’я.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 липня 2021, 15:44 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації