Вхід | Реєстрація

Поліція Глобинщини викрила викрадача автомобіля

Поліція Глобинщини викрила викрадача автомобіля

До поліції Глобинщини вранці 9 серпня, зранку за допомогою звернулася 54-річна місцева жителька, яка повідомила, що з території її домогосподарства викрали автомобіль «ВАЗ-2109».

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група відділу №1 (м. Глобино) Кременчуцького районного управління поліції, яка розпочала пошуки особи, ймовірно причетної до вказаного правопорушення. За годину поліцейські встановили місце знаходження автомобіля та особу, ймовірно причетну до правопорушення. Ним виявися 39-річний мешканець одного із сіл Глобинської тергромади, який раніше мав проблеми із законом.

Зураб Мелікідзе, начальник відділу №1 (м. Глобино) Кременчуцького райуправління поліції, повідомив:

– За фактом незаконного заволодіння автомобілем  слідчим поліції, під процесуальним керівництвом Глобинської окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Автомобіль вилучено. Призначено ряд експертиз. Також у нас є підстави підозрювати чоловіка у незаконному заволодінні мотоцикла.

Наразі поліцейські перевіряють фігуранта на причетність до інших аналогічних злочинів на території Глобинської  тергромади. Триває досудове розслідування.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 серпня 2021, 11:19 | Глобине | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації