Територію держави прийнято ділити за адміністративно-територіальним устроєм. Подорожуючи Україною, в кожній області можна знайти свої відмінності й особливості: акцент, одяг, традиції. Крім того, кожен регіон славиться національною стравою. І хоча борщ — це споконвічно українська страва, але в кожній області його готують за особливим рецептом. Те ж саме стосується вареників, холодцю, сала, налисників, дерунів, капусняку і домашньої ковбаси. Та не дивлячись на достатньо широке меню національних страв, українці все частіше зупиняють свій вибір на закордонній кухні.
Smaki-Maki — смачнюча піца за ексклюзивними рецептами
Особливо популярною стравою стала італійська піца. Тобто, якщо гопку, гулянку, голубці чи банош, якими славиться Івано-Франківщина, навряд чи зустрінеш у закладах громадського харчування Донеччини, Полтавщини чи Житомирщини, то піца у Франківську подається у багатьох кафе. Лише готують її в різних закладах теж по-різному. І коли раптом вам доведеться побувати в культурному центрі Прикарпаття, а організм вимагатиме національної італійської страви, не варто витрачати час на пошуки піцерії, одразу робіть замовлення в онлайн-сервісі Smaki-Maki. У закладі готують найсмачніші суші та піци на Галичині, до того ж за авторськими рецептами шеф-кухаря, який отримали найвищі оцінки у численних споживачів.
Послідовність дій дуже проста:
- Переходите за посиланням https://smaki-maki.com/picza/ на офіційний сайт сервісу Smaki-Maki.
- Обираєте один або кілька варіантів піц із двох десятків пропозицій, вказавши їх розмір і начинку.
- Робите замовлення і очікуєте на швидку доставку смачнючої піци від кращих кухарів.
- Сервіс працює цілодобово сім днів на тиждень, а доставка виконується не довше, ніж за 29 хвилин.
Та все ж не забувайте, що Прикарпаття славиться унікальними блюдами, що сподобаються кожному туристу.
ТОП страв Гуцульщини
Візитною карткою Прикарпаття вважається страва з кукурудзяного борошна, сметани, копченого сала й бринзи, що називається банош. Вона не лише смачна і ситна, а ще й надзвичайно калорійна.
У основі апетитної здоби — книша лежить кукурудзяне борошно. Родзинки випічці додає бринза, змішана з часником і зеленню. Деякі господині в якості начинки для книша використовують картоплею, капусту, сало.
Любителям салатів варто скуштувати шухи. Ця страва складається з буряка, нарізаного соломкою, маринованих опеньок, смаженої цибулі й чорного меленого перцю.
Узагалі, більшість гуцульських страв містять молочні продукти, що робить їх дуже корисними.
Тепер вам відомо, що варто скуштувати на Прикарпатті та де замовити піцу в Івано-Франківську.