Вхід | Реєстрація

На Сорочинському ярмарку планують розгорнути пункт вакцинації проти COVID-19

На Сорочинському ярмарку планують розгорнути пункт вакцинації проти COVID-19

Для пришвидшення темпів імунізації проти коронавірусної інфекції у Полтавській області вирішили відкривати пункти вакцинації у місцях проведення масових заходів. Зокрема, наразі планують робити щеплення на Сорочинському ярмарку.

“Наше завдання – донести інформацію до населення на зробити пункти вакцинації максимально доступними. Так, пункти щеплення хочемо поставити на Сорочинському ярмарку та в інших місцях, де проходять масові заходи”, – зазначив директор Департаменту охорони здоров’я Полтавської ОДА Віктор Лисак під час апаратної наради у Полтавській ОДА.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 серпня 2021, 13:46 | Миргород | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації