Вхід | Реєстрація

Максимум інформації про всі напої світу на одному ресурсі

Максимум інформації про всі напої світу на одному ресурсі

Люди середнього і старшого віку, які частину свого життя прожили в Радянському Союзі, полюбляють згадувати про те, які алкогольні і слабоалкогольні напої продавалися на полицях магазинів. Мовляв, пива була два види (світле і темне), стільки ж горілки, коньяку й шампанського. Та й не в кожному магазині можна зустріти такий широкий асортимент.

Сучасному українцю надзвичайно складно усвідомити, що подібна убогість була якихось тридцять років тому. Адже сьогодні в кожному супермаркеті пропонується величезний вибір алкоголю вітчизняного і закордонного виробництва. Але, на жаль, «радянщина» дає про себе знати і в 2021 році. І проявляється це у низькій культурі вживання алкогольних напоїв.

Для підтвердження цих слів, достатньо провести коротке опитування серед перехожих на знання коктейлів чи правила вживання конкретних напоїв. І майже 80 відсотків респондентів назвуть віскі-колу та джин з тоніком, а також наголосять, що коньяк треба вживати з лимоном.

 

Drink-drink.ru — коли про напої знаєш усе

Насправді ж, чимало відомих на увесь світ напоїв по-справжньому розкриваються лише у поєднанні з іншим алкоголем. І їх смаковий мікс не замінить жоден лимон чи інший фрукт.

Посудіть самі, для застілля в основному купують горілку і вино, іноді — коньяк. Ці міцні напої доводиться запивати напоями і заїдати різними стравами. Ранок після таких гулянь супроводжується головним болем і важкістю в шлунку.

А от після кількох коктейлів людина почуває себе зовсім по-іншому. Вона більш розкута, хоче веселитися, рухатися, танцювати. У результаті, вона не відчуває жодних наслідків вечірки. Та й вживати смачні міксовані напої куди приємніше, ніж міцні 40-градусні.

А враховуючи той факт, що закордонні напої стають все популярнішими, варто розумітися на них та вміти готувати коктейлі.

Про всі алкогольні напої та культуру їх вживання можна дізнатися з проекту «drink-drink.ru». На офіційному сайті проекту за посиланням https://drink-drink.ru/ зібрана інформація про напої із зазначенням інгредієнтів для їх приготування, способів вживання та історії виникнення напоїв. До речі, сайт являється своєрідним зібранням рецептів, але жодним чином не рекламує алкогольні напої. Його автори попереджають, що надмірне вживання алкоголю шкодить здоров'ю людини.

Читайте, готуйте, експериментуйте, пригощайте друзів і близьких разом із drink-drink.ru.

 

Не алкоголем єдиним

Автори проекту потурбувалися, аби користувачі знайшли на сайті максимум корисної інформації. Тому на сайті зібрана маса рецептів смачних напоїв на основі фруктів, шоколаду та інших інгредієнтів.

Отож, максимум цікавою і корисної інформації про всі напої світу на одному ресурсі.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 серпня 2021, 14:18 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації