Вхід | Реєстрація

Сміливі архітектурні ідеї: як скло притягує людей

Сміливі архітектурні ідеї: як скло притягує людей

Нещодавно в Полтаві завершилося будівництво сучасної унікальної будівлі Центру надання адміністративних послуг. Як заявляють проектанти та виконавці робіт, за своїм зовнішнім виглядом будова немає аналогів на Полтавщині. Смілива дизайнерська ідея втілювалася за проектом одеських розробників. Приміщення повністю зведене зі скла та металу. Таке поєднання відразу привертає погляд перехожих. Унікальний вигляд поєднаний із багатофункціональним призначенням приміщення. Проєкт приміщення зі строгим поєднанням скла і металу розробляли в Одесі.

Хоча на початкових етапах будівництва більшість людей, які розуміються в будівництві подібних конструкцій, вважали, що будівля ЦНАПу є дітищем столичної компанії SKLO. Адже саме ця компанія являється українським флагманом зі скління та виробництва скляних і розсувних конструкцій. І на офіційному сайті SKLO за посиланням https://www.sklo.ua/ru/steklo/vhodnye-gruppy/ можна побачити чимало сміливих ідей, що втілені в полтавському ЦНАПі. 

Стосовно зовнішнього вигляду і внутрішнього розміщення робочих місць у будівлі Центру, то представники  Полтавської облдержадміністрації пояснювали, що прозора споруда будувалася за європейським зразком. У будівлі фактично відсутні глухі перегородки, аби працівники ЦНАПу і відвідувачі мали максимально можливий простір для спілкування.

 

Щоб не виникала боязнь закритих дверей

Такий принцип роботи давно використовується в приватних компаніях і фінансових установах. «Open Air» дозволяє швидше комунікувати фахівцям Центру як між собою, так і безпосередньо з відвідувачами. Це допомагає швидше налагоджувати зв'язок, налаштовує клієнтів на співбесіду. Теж саме стосується і співпраці між керівництвом ЦНАПу і працівниками. Кожен може бачити, чим займається його колега. Крім того, зникає боязнь закритих дверей.      

Як приклад, варто навести сцену із радянської комедії «Службовий роман», коли директор статистичного бюро Людмила Калугіна по черзі викликала до себе підлеглих, а ті, чекаючи під закритим кабінетом, ледь свідомість не втрачали від хвилювання.

 

Як додати будівлі оригінальності

Не варто також відкидати факт незрівнянного естетичного вигляду. Фахівці компанії SKLO відзначають, що скляні групи додають особливої родзинки приміщенню. Вхід у будівлю, виконаний зі скла, ідеально підійде як для офісного приміщення чи закладу громадського харчування, так і для приватної оселі. Оскільки скло надзвичайно вдало поєднує всі елементи фасаду.  І сьогодні у SKLO клієнтам можуть запропонувати оригінальні скляні конструкції для фасадів, терас, лоджій, балконів та веранд.

Естетика у поєднанні з доступністю — ось що по-справжньому заслуговує на увагу.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 серпня 2021, 18:05 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації