Вхід | Реєстрація

Під житло для медиків знайшли іншу будівлю

Під житло для медиків знайшли іншу будівлю
Для лікарів зайвого мільона не шкода

Дорожчу за попередню і поки що зовсім не пристосовану для проживання.

Днями, під час засідання депутатських комісій, інформацією очільник міської ради Олександр Копелець повідомив колег, що в місті продається контора колишнього підприємства «Сільгосптехніка». Двоповерхова будівля знаходиться по вулиці Дружби, 1. Її вартість становить 1 200 000 гривень.

Міський голова пояснив, що приміщення можна обладнати під чотири квартири для лікарів, які б приїхали працювати в Центр первинної медико-санітарної допомоги або міську лікарню.

На сесії, що проходила 27 серпня, Олександр Копелець повернувся до питання стосовно придбання житла для лікарів.

На нього доповідав сам міський голова:

— Про придбання приміщення за адресою: місто Кобеляки, вулиця Полтавська, 44 а. Це колишня будівля пересувної механізованої колони № 244. Ми з вами розглядали на комісії і показували фото контори «Сільгосптехніки». Після нашого обговорення на комісії, поступила пропозиція на цю будівлю. Микола Сергійович бував там (Микола Попик, голова комісії з питань містобудування — ред.). Поступила пропозиція. Різниця між ними один мільйон. Тут чотири квартири (у конторі «Сільгосптехніки») получаються для медиків, які ми плануємо, а там (будівля ПМК) шість получається. Більше приміщення. Тут немає комунальних ніяких удобств, там є вода, газ, каналізація. Там єсть, но там дорожче.

На сьогоднішній день звучало в принципі таке як і розстрочка. Тому на сьогоднішній день ми повинні прийняти… Тут ще гаражі.

— Без обговорення, забираємо все, — вигукнула Таміла Шевченко.

— Для мєдіків — берем, — підтримали їх із зали.

Олександр Копелець резюмував:

— Я сподіваюся, до того, що ми ще з вами будемо перерізати стрічки. І знайдемо сімейних лікарів.

Депутати одноголосно проголосували за придбання будівлі вартістю у 2 200 000 гривень.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 вересня 2021, 21:12 | Кобеляки | Спорт і здоров'я


1. Fed654Frumos / 2 вересня 2021, 22:53
А ніхто не хоче поцікавитися кому зараз належить контора "Водстроя"?
2. Den67 / 2 вересня 2021, 23:07
Нічого собі апетити. Це я так розумію там де було ГАІ? Є ряд питань:
- хто власник? Думаю дізнавшись, ми багато зрозуміємо про оборудки Санича.
- напевно на закинуту будівлю на окраїні Кобеляк ціла черга покупців, і 2 200 000 це нормальна ціна ?
- в яку суму обійдеться ремонт (навряд чи в кабінети ГАІшників, можна вселитись просто так)?
- Навіть без ремонту це виходить кожна квартира - 366 000 гривень, он на ОЛХ хтось продає однокімнатну за 189 000. Причому хохма - біля лікарні.
- як визначать цих 6 щасливчиків?
- коли вони приватизують отримані квартири? Через рік? Місяць?
- може просто достатньо буде компенсувати лікарям кошти на оренду житла?
- до влади знову прийшли комуністи і почали давати квартири? Де стати в чергу "сіряку"?
- ..... і ще десятки питань.
Це як і контора Сільгосптехніки, власники не просто позбуваються «залежалого» і нікому не потрібного товару, а і круто заробляють. Питання яка частина попаде в руки тих хто голосував і продвигав.
P.S. А тепер з теорії заговору, недавно продавалась будівля Статистики, чи не була це спроба купити і тут же перепродати з наваром громаді будинок? Але знайшовся вигідніший і простіший варіант. Тоді нагадаю за будівлю змагались Марина Гордійко (а сам Гордійко, оце несподіванка - радник Копельця) та Хряпа/Валерія Дорошенко (думаю прізвище Дорошенко знає майже кожен житель району). Чекаємо інформації кому ж депутати вирішили наділити 2 200 000 гривень.
3. Чудо Юдо / 3 вересня 2021, 09:48
Мде... Варять бабоси у всіх на виду і абсолютно не соромляться.
Бо депутати "в кишені", народ стоїть роззявивши рота, а відповідні органи імпотентні.
За 366 тисяч можна покупляти кожному лікарю квартири окремо у багатоповерхівках, ще й який-не-який ремонт вміститься у ці гроші.
Так ні, треба купити хату у іншому від лікарні кінці міста, вбехати туди ще купу грошей на ремонт і підведення комунікацій. Так, коментатори праві - якби озвучили прізвище власника багато чого стало б ясно.
Санич молодець, князює по повній.
4. саша ставицький / 3 вересня 2021, 13:30
Тут дійсно є надчим подумати.Так зовсім недавно продавали приміщення ЦСУ , яке майже копія контори ПМК 244 (офісу) бо можуть що таке контора нинішні патріоти і не зрозуміти , із стартовою ціною 35 тис грн ,а те , що там накрутили 5 млн то очевидно комусь було потрібно так , щоб потім відмовитись. а тут за 2,2млн аналогічну будівлю , в яку потім для перебудови потрібно буде вкласти ще кілька млн грн - абсурд.А чи це ціна , яка склалася на аукціоні , чи взята з думки зацікавлених експертів ?За такі гроші можна ж побудувати нових 6 квартир , он як будують на мануалкі .Там всі плити і блоки безкоштовно , без зайвих витрат , тільки чи вплине це на кінцеву ціну - питання?Та ще і питання , як буде здаватись той будинок з битих плит , чи не загрожуватиме це чиємусь життю ?А взагалі на кожному кроці безпардонне розкрадання держави Україна.
5. orakul / 3 вересня 2021, 18:14
3.Чудо Юдо
«За 366 тисяч можна покупляти кожному лікарю квартири окремо у багатоповерхівках»

Ну якщо ти діло пишеш, то як же з тобою не згодитись? Можна не лише квартири а й будинки добротні купити.
6. саша ставицький / 4 вересня 2021, 17:43
1.Fed654Frumos
«А ніхто не хоче поцікавитися кому зараз належить контора "Водстроя"?
»

Коли знаєш , то оголоси
7. Filon / 6 вересня 2021, 09:17
1.Fed654Frumos
«А ніхто не хоче поцікавитися кому зараз належить контора "Водстроя"?
»

Та чому ж...Працюємо потихеньку. Де-юре - Дяченку-старшому. Де-факто, поки що не можемо стверджувати на сто відсотків. Але нібито він давно продав будівлю Дорошенку.
8. Чудо Юдо / 6 вересня 2021, 19:51
7.Filon
«...Дорошенку. »

А це не його жінка "хотіла купити" хатку статистики за 5 мільйонів, в 5 раз дорожче ніж реальні покупці, а потім раптом передумала?
9. nazar / 8 вересня 2021, 07:35
Явний «розводняк» . Ганьба депутатам.
10. Zorn / 8 вересня 2021, 15:42
А чому б не пошукати інші варіанти житла для медиків. Наприклад, біля їдальні аграрного коледжу стоїть будівля бувшої призовної дільниці. Будівля капітальна, на ремонт значних коштів не потрібно. Та й до роботи лікарям буде недалеко.
11. Чудо Юдо / 8 вересня 2021, 22:48
10.Zorn
«А чому б не пошукати інші варіанти житла для медиків.»

Тому що є підозра, що основна ціль цієї оборудки - не зробити житло медикам, а купити саме цю будівлю за бюджетні гроші :)
Не здивуюся, якщо її таки куплять і ніфігушечки далі не робитимуть, а стоятиме вона і далі у такому вигляді як стояла багато років до цього.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації