Вхід | Реєстрація

Поліція встановлює особу водія, який у Лубнах наїхав на пішохода та втік

Поліція встановлює особу водія, який у Лубнах наїхав на пішохода та втік

17 вересня, близько 21 години, водій невстановленого легковика (ймовірно легковика «Subaru Forester») світлого кольору, на пішохідному переході, поблизу магазину «Київський» у місті Лубни, здійснив наїзд на чоловіка, 1972 року народження. Після ДТП водій втік з місця пригоди.

У результаті наїзду, пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до місцевої лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Шановні громадяни! Якщо вам відома будь-яка інформація про дану подію, або ж ви стали очевидцем ДТП, просимо звернутися до поліції Лубенщини за телефонами: (05361) 73-628, (095) 191-13-00 або «102». Окрім того, просимо водіїв, які у цей час проїжджали по проспекту Володимирський, переглянути записи своїх відеореєстраторів та надати їх до поліції.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 вересня 2021, 13:25 | Лубни | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації