Вхід | Реєстрація

Поліція Полтави встановила особу чоловіка, який чіплявся до місцевих мешканців

Поліція Полтави встановила особу чоловіка, який чіплявся до місцевих мешканців

До поліції Полтавського райуправління надійшло кілька повідомлень від місцевих жінок, що по вулицях міста до них чіплявся невідомий чоловік.

Отримавши дану інформацію поліція встановила особу, на яку вказували заявники. Ним виявився чоловік, 1974 року народження, не працюючий, мешканець одного із сіл Миргородського району.

За вчинене правопорушення на нього складено адміністративний протокол за дрібне хуліганство. Чоловік вибачився за свою поведінку та пообіцяв подібного не допускати. Також встановлено, що у фігуранта відсутнє постійне місце проживання у Полтаві. На часі поліцейські встановлюють родичів фігуранта та вирішується питання щодо тимчасового поміщення його у притулок.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 вересня 2021, 19:48 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації