Вхід | Реєстрація

У Глобино чоловік забив до смерті жінку

У Глобино чоловік забив до смерті жінку

У результаті проведення оперативно-розшукових та слідчих заходів слідчі та оперативники відділу №1 Кременчуцького районного управління поліції, під процесуальним керівництвом Глобинського відділу Кременчуцької окружної прокуратури, затримали фігуранта, який підозрюється у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень мешканці одного із сіл Глобинської територіальної громади, Кременчуцького району. Вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу.

До поліції Полтавщини 22-го  вересня, близько 7:20, надійшло повідомлення від старости села Гриньки, Глобинської тергомади, що в одному із будинків  місцеві мешканці виявили тіло жінки, 1960 року народження, зі слідами насильницької смерті.

Зураб Мелікідзе, начальник відділу поліції №1 (м. Глобино) Кременчуцького районного управління, повідомив:

– У ході проведення оперативно-розшукових та слідчих дій нами встановлені обставини події та особу, яка підозрюється у вчиненні цього злочину. Ним виявився 50-річний місцевий мешканець. За попередньою інформацією слідства, між чоловіком та потерпілою виник конфлікт, у ході якого фігурант спричинив потерпілій численні тілесні ушкодження, спричинили смерть. Наразі фігуранта затримано в порядку статі 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої, слідчим, під процесуальним керівництвом Глобинського відділу Кременчуцької окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують всі обставини події. Триває досудове розслідування. У разі доведення вини судом, фігуранту загрожує до 10-ти років позбавлення волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 вересня 2021, 10:02 | Глобине | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації