Вхід | Реєстрація

Рециркуляція чи відведення повітря? Головне – щоб із Nortberg

Рециркуляція чи відведення повітря? Головне – щоб із Nortberg

Нині важко, у більшості випадків, навіть неможливо, уявити комфортну оселю, точніше, кухню, як невід’ємну складову будь-якого будинку чи квартири, без наявності у ній витяжки. Дані системи встановлюють не лише в хоромах, якихось  багатіїв, а й у самих звичайнісіньких сільських будиночках. Адже витяжка на кухні вже давно не асоціюється із якимось престижем, вона є обов’язковим атрибутом нормального житла.

Усім хочеться жити в оселі із приємним запахом та свіжим повітрям. Тому й не дивно, що витяжки користуються незмінно підвищеним попитом.

І продукція від відомого бренду Nortberg серед лідерів продаж. Адже ціною в п’ять- десять тисяч гривень за якісний продукт, що десятиліттями вірою і правдою слугуватиме своєму власнику, не злякаєш вже нікого. Тим більше, що люди розуміють – комфортне середовище проживання вартує таких коштів.

 

Кожен матиме вибір

Сучасні витяжки відзначаються надзвичайним різноманітністю в плані конструкційних особливостей та принципів роботи. Якщо заглянути на сайт інтернет-магазину, що представляє продукцію від NORTBERG, то  можна здивуватися величезній кількості пропозицій.

На полицях магазину чи в шоу-румі представлені наступні витяжки на кухню:

  • циліндричні;
  • інтегровані;
  • вбудовані;
  • настінні;
  • купольні.

В основному вони відрізняються своїм дизайном і деякими функціональними особливостями. В залежності від кухні замовника він може вибрати ту витяжку, котра йому до вподоби.

Та все ж, головна функція у всіх витяжок одна-єдина. Це – ефективно і швидко очищати повітря на кухні.

А головна і принципова відмінність полягаю в принципі роботи. Витяжки бувають рециркуляційні або проточні. Непотрібно бути фаховим інженером, щоб зрозуміти у чому відмінність.

Рециркуляційні очищають повітря за допомогою спеціальних фільтрів і фактично залишають його в середині приміщення. Цим самим ще й зберігають тепло в оселі.

Другі, тобто проточні, випускають забруднене пилом і гаром повітря назовні через систему вентиляції.

Хоча зараз виробники вже випускають витяжки у яких задіяні обидві системи роботи.

А далі кожен може враховувати додакові критерії. Серед них основними є:

  • енергоефективність;
  • потужність;
  • гучність роботи.

Якщо клієнт не може визначитися із вибором самостійно, то йому допоможуть фахові консультанти. У будь-якому серйозному інтернет-магазині, що цінить свою репутацію такі людив штаті працюють.

Так що вибір у покупців є. Достатньо лише зважитися на покупку.

 


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 вересня 2021, 10:40 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації