Вхід | Реєстрація

Підтоплених господарств на території області немає

Про це на сьогоднішній апаратній нараді сказав начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації Михайло Андрусенко. Він заспокоїв, що наразі рівень води у річках Полтавщини у нормі, а до виходу на заплаву залишається 1,5-2 метри.
«За останні три дні температура повітря плюсова. Це дало поштовх водопіллю в області. Проте на сьогодні значних підтоплень немає», - сказав Михайло Андрусенко.
Головна робота, якою зараз займаються рятувальники, - це розчищення річок та відкачка води. Зокрема, за два останні тижні вони відкачали понад 2,5 тис. кубів талої води та вивезли 1,5 тис. кубічних метрів снігу.
«Сьогоднішня дощова погода, звичайно, ускладнює ситуацію з паводком. Проте опади обіцяють невеликі і короткочасні. На цьому тижні очікується скресання криги, тому з нашого боку це передбачає пильний контроль. Не виключається можливість створення заторів на річках», - зазначив начальник управління.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації