Вхід | Реєстрація

Взуття для дітей, що відповідає всім медичним рекомендаціям

Взуття для дітей, що відповідає всім медичним рекомендаціям

Досить часто в соціальних мережах та месенджерах можна натрапити на дитячу барахолку. Одні користувачі активно продають взуття дітлахів, а інші, не менш активно, купують його. Аргументи у покупців, на їх думку, — залізні:

  • цієї пари взуття ледь на сезон вистачить,
  • мені все дитинство доводилось доношувати після старшого брата/сестри,
  • візьмемо на виріст — буде в дворі гуляти,
  • ще встигнемо продати черевички повторно.

Хоча з медичної точки зору подібний спосіб придбання дитячого взуття є недоцільним і фактично забороненим. Адже, зі слів ортопедів, взуття відіграє ключову роль у формуванні дитячої ніжки і навіть впливає на фізичний стан малюка.

Особливо відповідально слід підходити до вибору перших черевичків. Фахівці заявляють, що в обов’язковому порядку таке взуття:

  1. а) має бути виготовлене з натуральних матеріалів,
  2. б) повинно мати жорсткий задник для надійної фіксації дитячої стопи.

 

Для дівчаток і хлоп’ят

Сучасники, які народилися у 70-80-і роки минулого століття, прекрасно пам’ятають моделі черевиків, які доводилося носити. Таке взуття відповідало ортопедичним рекомендаціям, але мало абсолютно непривабливий вигляд. А через брак необхідного розміру, його зазвичай купували на виріст. Мовляв, зайва шкарпетка лише краще ногу зігріватиме в осінньо-зимовий період.

На сьогоднішній день ринок дитячого взуття переповнений різноманітними моделями на будь-який смак. Та при цьому далеко не все взуття відповідає медичним рекомендаціям.

На відміну від черевиків, представлених у інтернет-магазині дитячого взуття Kinder Moda.

За посиланням kinder-moda.com.ua кожен бажаючий зможе придбати дитяче взуття для хлопчиків і дівчаток на всі пори року, для повсякденного носіння і святкових подій. Крім того, компанія пропонує ортопедичні босоніжки у вигляді високих берців. Взуття відповідає всім медичним вимогам. При пошитті використовується:

  1. Каблук Томаса
  2. Жорсткий задник
  3. Супінатор
  4. Анатомічно правильна устілки.

 

Що важливо знати про дитяче взяття

Правила, які варто пам’ятати, купуючи взуття для своїх дітлахів.

Надзвичайно важливо, аби взуття мало невеликий каблук. У жодному разі не високий, щоб не травмувати дитячу ніжку. Підошва черевиків не повинна бути абсолютно плоскою, але відрізнятися щільністю, гнучкістю і рельєфністю.   

Не можна купувати взуття на виріс, ніжка має бути зафіксована.

І не слід доношувати взуття після інших дітей, адже в кожного постава індивідуальна. Тож викривлене під одну ніжку взуття псуватиме іншу.

Обирайте лише якісне взуття для своїх дітей і краще за все робіть покупки в інтернет-магазині Kinder Moda.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 жовтня 2021, 10:22 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації