Вхід | Реєстрація

Осінь — найкращий час для відпочинку в заморських країнах

Осінь — найкращий час для відпочинку в заморських країнах

Найкращим періодом для відпустки і відпочинку прийнято вважати літо. Адже в Україні фактично протягом трьох місяців тримається спека і можна відпочивати як на березі річки чи озера, так і узбережжях Чорного чи Азовського морів. Та не всі українці звикли витрачати дорогоцінні дні відпустки на літній період, так як восени варто обов’язково злітати на відпочинок за кордон. Оскільки саме в жовтні-листопаді готельно-розважальні комплекси Єгипту, Туреччини, Таїланду, ОАЕ, Тунісу Болгарії та Кіпру суттєво знижують ціни для туристів. Такий собі бархатний сезон в Криму. Щоправда, з суттєво нижчим цінником, ідеальним сервісом, незрівнянними умовами для проживання і відпочинку, чистими пляжами і тому подібне.

 

Putevka.ua — прозоро, відповідально, надійно

Оскільки на календарі — середина жовтня, то саме час придбати «гарячу» путівку за зниженою вартістю і встигнути поніжитися під промінням сонця на пляжі Червоного, Андаманського, Середземного й інших морів. Замовити тур можна не витрачаючи час на походи в туристичні агентства. Достатньо мати під рукою девайс із Інтернетом, щоб перейти за посиланням https://www.putevka.ua/ та ознайомитися з пропозиціями, що пропонує онлайн-сервіс Putevka.ua

Компанія являється лідером у організації відпочинку. Тисячі задоволених клієнтів постійно обирають сервіс Putevka.ua, тому що:

  • спеціалісти компанії  аналізують пропозиції вітчизняних та закордонних туроператорів і обирають серед них найвигідніші, щоб клієнти мали широкий вибір, відпочивати з комфортом і при цьому суттєво заощаджували, а не переплачували,
  • клієнт отримує вичерпну інформацію про свій майбутню подорож і повним переліком заходів, фінансовою звітністю, свіжими відгуками відпочиваючих. Тому всі, хто подорожує з Putevka.ua, не чекають неприємних сюрпризів. Усе прозоро, відповідально і надійно,
  • більше трьохсот тисяч клієнтів уже скористувалися послугами Putevka.ua і відчули перевагу співпраці з компанією,
  • відпочинок і оздоровлення, весільна подорож, сімейна поїздка, знайомство з країною — фахівці сервісу врахують і виконають кожне побажання клієнтів.

 

В Єгипті зараз справжнє літо

Піраміди, верблюди, несквапність жителів, цікава кухня, вихідний — п’ятниця, відсутність правил дорожнього руху — усе це про країну фараонів — Єгипет. Саме зараз найкращий період для відпочинку на північному сході Африки. Готелі Хургади, Ель Гуни, Шарм-Ель-Шейха, Сома Бейла із нетерпінням чекають на своїх відвідувачів. І кожне з цих єгипетських міст проаналізували спеціалісти сервісу Putevka.ua за посиланням https://www.putevka.ua/tours/egypt та підготували детальний опис місць для проживання.

Тому, якщо плануєте побувати в теплих країнах і досхочу накупатися в морі, не гайте час, а замовляйте тури у найнадійнішого оператора України. 


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 жовтня 2021, 16:33 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації