Вхід | Реєстрація

В міліцейському Главку Полтавщини абітурієнти зустрілися з кадровиками

В міліцейському Главку Полтавщини абітурієнти зустрілися з кадровиками
«Кандидати на службу до органів внутрішніх справ мають добре усвідомлювати усю значимість обраної професії. Окрім відмінної фізичної підготовки, майбутній міліціонер має бути психологічно готовим до належного несення служби у будь-яких умовах» - про це і не тільки говорилося на нараді, що відбулася у п’ятницю, 19 березня, на базі Головного управління МВС України в Полтавській області.
У зібранні взяли участь представники кадрового апарату міськрайорганів області на чолі зі своїм керівником – начальником Управління кадрового забезпечення ГУМВС В’ячеславом Царьовим. Очільник кадрів ГУМВС розповів усім присутнім про стан відбору кандидатів до вступу на навчання у вищі навчальні заклади системи МВС, роз’яснив вимоги щодо вступу на службу до органів внутрішніх справ, а також підняв тему дотримання стану дисципліни і законності серед особового складу міліції Полтавщини. 
Друга частина наради продовжилася зустріччю із випускниками Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, курсантами, що проходять практику в ОВС, а також із учнівською молоддю, що має намір вступати до вищих навчальних закладів системи МВС та їхніми батьками. Із молоддю особисто спілкувався проректор з кадрового забезпечення Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Леонід Заєць. У процесі зустрічі Леонід Іванович роз’яснив сучасні вимоги до кандидатів при вступі на навчання, а також розповів про умови проходження навчання у ВУЗі та відповів на запитання усіх присутніх.
До речі, на сьогодні Міністерство внутрішніх справ України та керівництво Главку Полтавщини вимагає від кандидатів на роботу у міліцію мати вищу юридичну освіту. Щорічно міліцейські лави області поповнюються ерудованими молодими фахівцями-юристами, а останні кілька років між претендентами на посади існує чимала конкуренція. І це безумовно впливає на якісний відбір правоохоронців завтрашнього дня.

Автор: Алла Квіта, інспектор ВЗГ ГУМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації