Вхід | Реєстрація

На Миргородщині затримали злодіїв, які за годину обікрали два магазини

На Миргородщині затримали злодіїв, які за годину обікрали два магазини

Слідчі поліції фігурантам повідомили про підозру та обрали запобіжний захід – тримання під вартою терміном на 60 діб.

Уранці, 17 жовтня, до відділення поліції №2 (м.Лохвиця) Миргородського районного відділу поліції надійшли повідомлення від двох підприємців Заводської територіальної громади про вчинення крадіжок із закладів торгівлі. У повідомленнях йшлося, що в ніч з 16 на 17 жовтня невідомі особи через вікно проникли до приміщення магазину та місцевого кафе і викрали звідти товар та побутову техніку.

За фактами крадіжок із проникненням у приміщення слідчі, під процесуальним керівництвом прокуратури, внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Геннадій В’юн, начальник відділення поліції №2 (м.Лохвиця) Миргородського районного відділу поліції повідомив:

– За відкритими кримінальними провадженнями поліцейські розпочали оперативно-розшукові заходи по виявленню осіб, причетних до злочину. Інформація про підозрілих чоловіків із пакунками, яких побачили на  зупинці громадського транспорту, надійшла до дільничних інспекторів поліції від місцевих жителів. Поліцейські миттєво відреагували на повідомлення. Під час перевірки речей фігурантів слідчі виявили викрадене майно. Того ж дня чоловіків затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Затриманими виявилися раніше судимі чоловіки 22-х та 20-ти років. Один з фігурантів мешкає у місті Лубни, інший - житель Донецької області.

Слідчі обом правопорушникам повідомили про підозру у вчиненні майнових злочинів. А 19 жовтня суд обрав підозрюваним запобіжний захід - тримання під вартою терміном на 60 діб.

За санкцією статті, яку інкримінують фігурантам, їм загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 жовтня 2021, 11:58 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації