Вхід | Реєстрація

Учні готуються до ЗНО

Про організоване закінчення навчального року та готовність до зовнішнього незалежного оцінювання випускників шкіл учасників апаратної наради поінформувала начальник управління освіти Світлана Горбаньова. Заняття завершаться 27 травня, цього ж дня на учнів чекає свято «Останнього дзвінка». Потім відбудуться навчальні екскурсії та практика. У 9-х класах з 1-го по 18-те червня пройде державна підсумкова атестація з п'яти предметів, після якої вручать свідоцтва про базову загальну середню освіту. Також цього року з 20-го по 30-те квітня відбудеться моніторинг навчальних досягнень учнів 3-х, 5-8-х та 10-х класів з української мови, математики та історії України за завданнями Міністерства освіти і науки. На відміну від попередніх років, державна підсумкова атестація випускників 11-х класів проводитиметься раніше за зовнішнє незалежне оцінювання (11-18 травня). Свято вручення золотих і срібних медалей (за попередніми даними, на них претендує близько 160 випускників) відбудеться 28 травня. Тоді ж пройдуть випускні вечори для одинадцятикласників.
Щодо ЗНО, то реєстрація на нього відбувається на базі чотирьох вишів. Нині для участі у тестуванні зареєструвалося 90% випускників. Саме тестування пройде з 2 по 23 червня за відповідним графіком.
собливості сучасного навчально-виховного процесу зумовили й нові підходи до оцінки професійної діяльності вчителів. Цього року атестують 573 педагоги, з них 307 – на вищу категорію.
Вже нині розроблено заходи посилення патріотичного виховання шкільної молоді в рамках відзначення 65-ліття Перемоги. У травні відбудеться і заключний етап Всеукраїнської військово-спортивної гри «Сокіл». А відтак – почнеться підготовка до літнього оздоровлення.

Автор: www.rada.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 березня 2010, 16:54 | Полтавщина | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації