Вхід | Реєстрація

На Миргородщині автомобіль врізався у дерево – водій загинув

На Миргородщині автомобіль врізався у дерево – водій загинув

25 жовтня, близько 23:20, у Миргородському районі, на автодорозі «Велика Багачка-Миргород», поблизу с. Гаркушенці, водій автомобіля «GELLY», 1993 р.н., під час руху не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом. Від удару автомобіль загорівся. Внаслідок ДТП 28-річний керманич автомобіля загинув на місці пригоди.

За вказаним фактом слідчі поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Також, на Семенівщині, 25 жовтня близько 6 години, в с. Карпиха, водій автомобіля «Mitsubishi Outlender», 1955 р.н., здійснив наїзд на велосипедиста, 1943 р.н. Внаслідок ДТП 78-річний чоловік отримав тілесні ушкодження. Працівниками швидкої медичної допомоги йому надана кваліфікована допомога, але від госпіталізації велосипедист відмовився.

За даним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього рух особою, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 жовтня 2021, 10:24 | Миргород | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації