Вхід | Реєстрація

У Миргородському районі пенсіонер відганяв медиків від хворої дружини

У Миргородському районі пенсіонер відганяв медиків від хворої дружини

Чоловік не підпустив лікарів до жінки у тяжкому стані з підозрою на COVID-19. Завдяки поліцейському офіцерові громади медикам вдалося потрапити до будинку та ушпиталити хвору.

Про небезпечну для життя 53-річної жінки ситуацію, що сталася у селі Слобідка Миргородського району, до поліції повідомив її родич. Заявник зауважив, що колишній чоловік не впускає до будинку працівників швидкої медичної допомоги.

На повідомлення негайно відреагував поліцейський офіцер територіальної громади Анатолій Веремчук. На місці з’ясувалося, що чоловіка немає вдома, а двері будинку зачинені. Щоб надати можливість медикам та родичу хворої потрапити до приміщення, поліцейському прийшлося зірвати навісний замок.

Виснажену хворобою власницю оселі знайшли в одній з кімнат. На щастя, жінка була у свідомості, однак у критичному стані. Після огляду та невідкладних маніпуляцій, необхідних для стабілізації її стану, поліцейський разом з медпрацівниками перенесли хвору до карети швидкої допомоги.

Жінку з гострою пневмонією та підозрою на інфікування COVID-19 госпіталізували до інфекційного відділення лікарні інтенсивного лікування. На часі її здоров’ям опікуються лікарі.

Як зауважив Анатолій Веремчук, найближчим часом буде надано оцінку діям 66-річного чоловікова, який поставив колишню дружину у небезпечний для її життя стан. Офіцер громади збирає необхідні матеріали для прийняття правового рішення.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 листопада 2021, 11:45 | Миргород | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації