Вхід | Реєстрація

Кременчужан закликають запасатися питною водою

Кременчужанам, власникам приватних осель, питна вода у свердловинах чи колодязях яких через підтоплення стане геть поганою, – прийдуть на допомогу. Але не безплатно. Їм доведеться платити по 70 копійок за літр питної води з-під крана.Таку схему на випадок підтоплення та погіршення якості води в колодязях та свердловинах приватного сектора відпрацьовує управління з надзвичайних ситуацій міськвиконкому.
Загалом у Кременчуці без водопроводу трохи більше шести тисяч родин. Ще є в місті трубчасті колодязі. "У випадку погіршення якості води готується її підвезення спеціальними автомобілями", - повідомив гзаступник начальника УЖКГ міста Олександр Прядко.
За його словами, підвезення здійснюватиме підприємство "Ізумруд" та КП "Кременчукводоканал".
Скільки ж коштуватиме така послуга, бо, за словами рятувальників, безкоштовно пити ніхто не буде. Твердження фахівців управління МНС виконкому, вартість питної води, яку доставлятиме підприємство "Ізумруд" до постраждалих садиб, складе 70 копійок за літр. КП "Кременчукводоканал", яке теж долучиться до справи, вартість своїх послуг ще не порахувало

Автор: www.pp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 березня 2010, 12:30 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації