Вхід | Реєстрація

У Миргороді реконструюють дві історичні будівлі під школу мистецтв та Центр естетичного виховання

У Миргороді реконструюють дві історичні будівлі під школу мистецтв та Центр естетичного виховання

У Миргороді триває реконструкція старої будівлі школи № 1 під школу мистецтв та  Центру естетичного виховання. Проєкти реалізують у межах програми «Велике будівництво».

Із ходом реконструкції ознайомилися голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов та його перший заступник Дмитро Лунін.

Центр естетичного виховання – будівля 1900 року, яка функціонувала й до цього, але потребувала реконструкції.

Тут уже замінили вікна, двері та покрівлю, обшили гіпсокартоном стіни. Нині тривають роботи з благоустрою території. По плану вони мають бути завершені до зими. Також робітники виконують внутрішньо-оздоблювальні роботи.

Інший об’єкт – приміщення старої школи, загальною площею понад 2000 квадратних метрів, 1910 року будівництва. Тут буде школа мистецтв, де діти різного віку зможуть розвивати свої здібності. Наразі всі зовнішні роботи завершили. Облаштували мережі водопостачання та каналізації, вентиляцію. Тривають внутрішні роботи.

Реконструкція цих об’єктів ведеться на умовах співфінансування: за кошти Європейського інвестиційного банку за Надзвичайною кредитною програмою для відновлення України та з місцевого бюджету.

Загалом у Миргороді шість проєктів реалізують у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 листопада 2021, 17:32 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації