Вхід | Реєстрація

Полтавчанка повідомила поліцейським, що її викрали, вивезли із міста і зґвалтували

Полтавчанка повідомила поліцейським, що її викрали, вивезли із міста і зґвалтували

До Полтавського райуправління поліції 14 листопада надійшло повідомлення від місцевого жителя про безвісне зникнення його доньки, 2001 року народження. За фактом зникнення дівчини слідчий поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як повідомляє прес-служба поліції Полтавщини, 17 листопада правоохоронці отримали інформацію, що дівчина повертається до Полтави. Надалі під час спілкування з нею слідчий встановив, що її незаконно було позбавлено волі та зґвалтовано.

Як пишуть у полтавському telegram-каналі «Фонтанзамільйон», 19 листопада навіть відбувся мітинг під стінами прокуратури з приводу цієї події.

Нібито, батьки дівчини написали заяву в поліцію і вказали ім’я нападників. За їх словами, поліція не хоче проводити розслідування.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування). Санкція статей передбачає до 5 років позбавлення волі.

На часі в рамках відкритих кримінальних проваджень тривають оперативно-розшукові та слідчі дії. Розслідування перебуває на особистому контролі керівництва Головного управління поліції Полтавщини.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 листопада 2021, 21:37 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації