Вхід | Реєстрація

На Полтавщині поліція припинила незаконну діяльність грального закладу

На Полтавщині поліція припинила незаконну діяльність грального закладу

Слідчі поліції Полтавщини, спільно зі співробітниками Полтавського управління ДВБ НПУ, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, із залученням спецпризначенців  поліції області,  припинили протиправну діяльність підпільного ігрового залу в місті Кременчук. Тривають слідчі дії.

До поліції Полтавщини надійшла оперативна інформація від громадян про незаконну діяльність ігрового залу в нежитловому приміщенні одного з багатоквартирних будинків у місті Кременчук. У ході подальшої перевірки, отримана інформація підтвердилася.

На підставі отриманого дозволу суду, слідчі обласного апарату поліції та оперативники УВБ, під процесуальним керівництвом прокуратури, провели санкціонований обшук за вказаною адресою.

Артем Родигін, тимчасовий виконувач обов’язків начальника поліції Полтавщини, повідомив: «У ході обшуку  поліцейські виявили та припинили діяльність підпільного грального закладу, розрахованого на 14 гральних місць. Під час проведення слідчих дій у закладі перебувало 6 гравців та адміністраторка. Із місця вчинення правопорушення слідчими вилучено 15 одиниць комп’ютерної техніки, відеореєстратор, списки клієнтів, телефон адміністратора та грошові кошти, здобуті шляхом протиправної діяльності».

За даним фактом поліцією розслідується кримінальне провадження, відкрите за ознаками  кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 170 тисяч гривень до 680 тисяч гривень.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 листопада 2021, 15:05 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації