Вхід | Реєстрація

На міст через річку Сула, «насунули» конструкцію вагою в півтисячі тонн

На міст через річку Сула, «насунули» конструкцію вагою в півтисячі тонн

Завершили насування металевого фермового прогону на мосту через річку Сула на автодорозі Н-08 Бориспіль – Маріуполь поблизу села Липове Кременчуцького району. Вага конструкції – понад 500 тонн. Насування здійснювали за допомогою потужних гідравлічних домкратів.

Паралельно підрідяна організація переходить до капітального ремонту правобережних заплавних прогонів, які знаходяться в аварійному стані та не придатні для безпечної експулатації.

Вантажопідйомність споруди наразі обмежена. Пропуск автомобільного транспорту вагою більше 20 тонн до початку ремонтних робіт здійснювався в одиночному порядку по осі прогонової будови. Габарити по ширині проїзної частини та поздовжній профіль моста не відповідають вимогам, а прогонові будови моста мають дефекти, що впливають на його довговічність.

Нині уже демонтовано бар’єрне огородження,  деформаційні шви та діва прогони. Розпочато занурення шпунтового огородження. Триває підготовка до влаштування на правому березі будівельного майданчику: завезення піску, залізобетонних плит, шпунтового огородження.

Роботи тривають в межах програми «Велике будівництво».


Автор: Служба автомобільних доріг у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2021, 14:52 | Глобине | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації